فیلم کمتر دیده شده از آیت الله حق شناس(ره)+دانلود

فیلم کمتر دیده شده از آیت الله حق شناس(ره)+دانلود
آیت الله حق شناس از آن دست علمایی بود که حضرت ولی عصر(عج) را درک نمودند و شاید جوانان این نسل با نام ایشان کمتر آشنا باشند.
در ادامه فیلمی کمتر دیده شده از حضرت آیت الله حق شناس(ره) قرار دادیم که این مرجع عالیقدر در آن از رویای صادقه خود با حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) سخن میگویند:
امیداست مورد رضایت خداوند,حضرت ولیعصر(عج) و شما بازدید کننده محترم قرارگیرد.
حضرت آیت الله حق شناس(ره) در سال ۱۲۹۸ شمسی در خانواده ای متدین در تهران متولد شدند. نام پدرشان علی و نام خانوادگیشان صفاکیش بود. پدر در فرمانداری آن روز تهران صاحب منصب بود و به همین جهت به علیخان شهرت داشت. او سه فرزند داشت: ولی، کریم و رحیم. منزل مسکونی پدریشان در خیابان عین الدوله یا ایران کنونی قرار داشت که جزو محلات نجیب تهران حساب می شد. پدر در ایام صباوت فرزندان خویش وفات یافت؛ ولی مادرشان تا آن زمان که ایشان به سن پانزده شانزده سالگی برسند در قید حیات بود.
وی تحصیلات مقدماتی و ادبیات را نزد محمدرضا تنکابنی و بخشی از معقول را نیز از مهدی آشتیانی مدرس حکمت و فلسفه فرا گرفت.
دروس فقه و اصول را در قم از محضر سید محمد تقی حجت و سید احمد خوانساری و سید حسین طباطبایی بروجردی فرا گرفت. مدتی نیز از محضر فقه و اصول سید روحالله خمینی بهرهمند شدند و البته مراوداتی نیز در بحث اخلاق با امام خمینی داشت.
حق شناس از شاگردان سیدعلی حائری و شیخ محمدحسین زاهد بود. وی از شاگردان درس عرفان محمدعلی شاهآبادی و امام خمینی بودهاست.
وی اجازه اجتهاد خود را از افرادی چون سید ابوالقاسم خویی، سید محمد حجت، شیخ عبدالنبی عراقی و شاه آبادی دریافت کرد.
حقشناس افزون بر زبان عربی به زبانهای فرانسه و انگلیسی هم مسلط بود.
عزیمت به تهران
در سال ۱۳۷۳ ه. ق که حاج شیخ محمدحسین زاهد تهرانی معروف به زاهد نفت فروش که در مسجدامینالدوله واقع در بازار درگذشت، بنا به درخواست اهل مسجد و محل، آیتالله بروجردی به عبدالکریم حقشناس دستور داد تا برای حل مشکلات دینی و رسیدگی به امور شرعی آن مسجد، به تهران عزیمت کند.
آیت الله حق شناس میفرمودند: بازگشت به تهران برای من بسیار گران بود، قم برای من، محل پیشرفت و ترقی علمی و عملی بود، و به هیچ وجه میل به آمدن به تهران را نداشتم. روزهای سختی بر ایشان گذشته بود. به مشورت با امام خمینی رضوان الله علیه میروند، ایشان میفرماید: وظیفه است، باید بروید، عرض میکنند: شما چرا نمیروید؟ ایشان میفرمایند: به جدّم قسم اگر گفته بودند: روحالله بیاید، من میرفتم.
بالاخره آیتالله حقشناس به تهران آمد و تا پایان عمر به تعلیم امور دینی به جوانان و طلاب و کسبه مشغول بود. او مدتی نیز رئیس مدرسه فیلسوفالدوله و سپهسالار قدیم (شهید بهشتی فعلی) بود و در آنجا به تدریس مکاسب و کفایه در فقه و اصول و منظومه سبزواری درحکمت مشغول بود.
آیت الله حقشناس در نهایت، در سن ۸۸ سالگی درگذشت و پیکرش، در دوم مرداد ماه سال ۸۶ به سوی شاهعبدالعظیم تشییع و در آنجا به خاک سپرده شد.
این ویدئو برای شناخت بهتر از این عالم بزرگوار توسط پایگاه اطلاع رسانی حسینیه چهارده معصوم(ع) در سایت آپارات نیز بارگزاری و منتشر گردیده است.
لازم به ذکر می باشد این فایل به صورت زیپ می باشد که شما اول دانلود کرده سپس فایل زیپ شده را اکسترک نمایید سپس از فایل تصویری استفاده نمایید.
هزینه دریافت صلوات برمحمد وآل محمد(ص)
[aio_button align=”center” animation=”flash” color=”pink” size=”small” icon=”none” text=”دانلودفیلم” relationship=”dofollow” url=”http://www.14-masoum.com/wp-content/uploads/Hajaga-Haghshenas.zip”]